Drinking water is water that is intended to be ingested by humans. Water of sufficient quality to serve as drinking water is termed potable water whether it is used as such or not. Although many sources are utilised by humans, some contain disease vectors or pathogens and cause long-term health problems if they do not meet certain water quality guidelines. Water that is not harmful for human beings is sometimes called safe water, water which is not contaminated to the extent of being unhealthy. The available supply of drinking water is an important criterion of carrying capacity, the population level that can be supported by planet Earth.
  • Pembayaran Rekening Online
  • PDAM Bandarmasih Kota Banjarmasin

Upacara Bendera yang merupakan agenda rutin yang dilaksanakan setiap awal bulan, pada Hari Senin tanggal 6 Februari 2012 kali ini merupakan moment tersendiri bagi Bp.Achmad Taufiq yang mengabdi sebagai karyawan PDAM Bandarmasih sejak tahun 1978 dan jabatan terakhir sebagai SPV Humas,

seorang yang mempunyai Hobby dan berprestasi di bidang Olahraga Bola Volly dan dikenal sebagai sosok yang  ramah dan akrab dengan wartawan ini telah memasuki masa pensiun.
Direktur Umum dan Pemasaran Bp.Rahmatullah,SE dalam amanatnya menyampaikan ucapan terimakasih dan penghargaan atas pengabdian yang telah diberikan., dan mendokan mudahan tetap sehat dan bugar.

Humas PDAM Bandarmasih.

Add comment


Security code
Refresh